Horror nacht.

Mijn zoon z’n kamp van school ging niet door. Corona. De school heeft andere leuke activiteiten gepland.

Gisteren begon de nacht van acht. Super geregeld. Om 17:00 op school zijn. Pizza’s πŸ• van domino’s werd bezorgd. Daarna ijs van Puro. Op een gegeven moment ging de juf een eng verhaal voorlezen op het schoolplein. Daarna moesten de kinderen verstoppertje spelen in school. Wij, vier ouders, hadden ons verstopt. Zo leuk! Wat een gegil van de kinderen. Ik was op het toilet verstopt. Ik gooide de deur open met een zaklamp πŸ”¦ onder mijn masker. Mijn oren tuten er nog van. Te grappig.

Het was zo leuk om te doen. Ook om de sfeer te proeven van de kids. De gymzaal omgetoverd tot slaapzaal. Zo gezellig.

Ik begreep dat een meisje moest huilen, aaaah. Zielig. Zouden ze s’nachts geslapen hebben?

Zo grappig dat ik ging lachen als er een foto gemaakt werd. Hahaa. Heeft ook echt zin. Zie je dat ik nu lach?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s