Luizen.

Ik word gek van al die luizen. Eva heeft deze al bijna twee jaar lang. Luizen en dan weer niet. Dan weer wel, etc etc. Oftewel, het is nooit echt weg geweest. Op een gegeven moment met haar vader besloten dat we haar naar de luizen kliniek in Houten zouden brengen. Voor 150 euro gegarandeerd luizen vrij.

Dat was op de dag dat wij de hele dag onderzoeken hadden in het Radboud ziekenhuis. S’morgens om 7:00 van huis. Einde onderzoeken door naar Houten. Volgens de navigatie 🧭 zou ik het net redden zonder files. En dat rond 17:00. Op een gegeven moment zie ik dat ik het niet ging redden. Mijn navigatie is oud en gaat van 120 km per uur uit en we mochten maar 100. Dus hop, naar 120. Gelukkig nooit een boete gehad.

Eenmaal in Houten kreeg Eva de beste behandeling. Joepie! Klaar met luis. Vrij snel daarna kreeg ze het weer. Volgens vader omdat ik mijn zoon niet goed had behandeld. Zijn stiefzoon had het ook. Van de kinderbijslag heb ik toen Daan en Eva laten behandelen. Hoppa, 300 euro. Maar toen was ons huis dan ook echt luister vrij. Toch?

Vorige week zei Eva tegen mij; mam, er viel een luis op mijn tafel. Huh? De speciale crème spoeling gebruikt. Shitterdeshit! Twee grote moeder luizen vielen in het bad. Lekker dan. Zoooooo klaar mee.

Eerst 150 euro kwijt min 75. Haar vader betaalde toen nog de helft. daarna was ik 300 euro kwijt. Voor wat? Weggegooid geld.

En nee, ik heb geen luis. Laten checken bij de kapper. En nee, Eva haar vriendin heeft ook geen luis. De klassen zijn luisvrij. RaRa hoe kan dit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s