Karate kid.

Zie ik mijn dochter ineens de film πŸŽ₯ karate kid kijken. Hahaa. Mijn jeugd. Ik ging naast haar liggen en zei; mama keek dit toen ze een jaar of elf was geloof ik. Zegt Eva; deze film komt uit 1982. Huh? Dan was ik precies elf jaar. En hoe oud ben jij nu Eef? Ook elf. Wat grappig. Wat lijken wij toch op elkaar πŸ€ͺ.

Ik dacht alleen dat er vier delen waren. Het zijn er drie. Super leuk om ze weer te zien. Best tijdloos. Het vechten is in de loop der jaren toch niet echt veranderd l Wij hebben er een film marathon van gemaakt. Alleen deel drie zou te laat worden. Deze samen de volgende ochtend in bed gekeken.

Ik heb zojuist ontdekt dat in 2010 een β€˜nieuwe’ karate kid is uitgekomen. Met heel andere spelers. Deze heeft dus niks te maken met het origineel. Even kijken πŸ‘€ of wij deze ergens kunnen ontdekken en of deze ΓΌberhaupt wel de moeite waard is. Soms moet je tevreden zijn met wat je hebt (gezien).

2 thoughts on “Karate kid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s