Paniek!

Van het weekend hebben wij corona proof Daan zijn verjaardag gevierd. In etappes. Lekker buiten. Mijn oom en tante kwamen om 17:30 met een stapel pizza’s πŸ•. Geweldig toch? Gezellig met z’n allen eten. Ik hoefde niet te koken πŸ§‘β€πŸ³ of de boel in de vaatwasser te doen. Echt super!

Eerst gingen de meiden zwemmen. Het water πŸ’¦ was heerlijk warm. Daarna de jongens. Tot laat. Ineens hoor ik iets van paniek 😱. Er was een slang van het verwarmingsding afgebroken. Kon niet meer terug. En het bad liep maar leeg. Arme Daan. Hij vond het zo erg. Ik zei nog; relax. Opa kan hem vast wel maken en dan vullen we het bad weer. Ondertussen zocht ik in de schuur naar afdek dopjes. Gevonden. Twee maal. En het werd weer rustig. Het bad was niet eens heel leeg. Snel gehandeld. Toen mijn vader gebeld. Die kwam er snel aan met mijn moeder. De schade bekeken. De volgende dag heeft hij de slangen verlengd. Alles doet het weer, alleen missen we het verwarmingselement. Even kijken of die gemaakt kan worden.

Tip voor Daan; blijf rustig. Meestal is er wel een oplossing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s