Een hoodie en 30 graden.

Mijn zoon loopt nog steeds in een lange broek. Sokken en schoenen aan.

Ik zeg elke dag tegen hem; doe lekker slippers ๐Ÿฅฟ aan. Koel. Het is buiten 30 graden. Nee mam, aan voeten horen schoenen ๐Ÿ‘ž. Pffff. Een hoog gevoeligheids persoon houd niet van veranderingen. Prima.

Maar doe op zโ€™n minst een t-shirt aan. Nee mam, want dan moet ik ook een jas aanโ€ฆ.. ๐Ÿ˜ฎ Dus mam, ik trek een hoodie aan. Hoe dan? Een dikke trui met een capuchon. Serieus. Die spoort toch niet? Hij wil niet afwijken van zijn eigen normaal.

Er zit een voordeel aan. Sโ€™morgens smeer ik mijn dochter helemaal in. Hij is zelf snel klaar. Alleen zijn gezicht hoeft ingesmeerd te worden.

One thought on “Een hoodie en 30 graden.

  1. ๐Ÿคฃ Dat is hier ook een tijdje een dingetje geweest. De mussen vielen dood van het dak maar mijnheer droeg zijn hoody en lange broek (uiteraard helemaal in het zwart…) Inmiddels heeft hij zich iets aangepast. NU loopt ie het hele jaar door in een t-shirt ๐Ÿ˜…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s