50 jaar.

Ik ben 50. Van de week was mijn schoonzus aan de beurt. Ze had met mijn verjaardag een oproep gedaan bij collega’s om kaarten te sturen. Zo leuk. Ik was van veel mensen zo verrast. En het mooiste kado; ik krijg van de familie een nieuwe onderhoudsvrij tuinhuis. Zo fijn. Geen gezeik met onderhoud om de zoveel jaar. Ik wilde zo graag iets voor haar terug doen.

Ze is dol op haken. Dus ik dacht; geef wol in de vorm van een leuk kado. De familie ging los. Ze werd de hele dag door verrast. Ik mocht zelfs via via gratis wol halen in een winkel! Ik nam van alle kleuren iets mee. Dat werd het volgende kado;

Een collega van ons kan heel goed haken. Ik vroeg om een Sarah. Zij maakte deze;

Een nicht kwam deze brengen;

Oom en tante hadden deze gemaakt. Shaun the Sheep.

Fantastisch toch? Heerlijk zo’n familie. Er komen veel 50 jarigen aan. Als wij elkaar dan steeds zo leuk kunnen verrassen…. dat zou fantastisch zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s