Het is nu het moment om buiten te zitten.

De temperatuur buiten is in de avond tot nu toe al een tijd super lekker. Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ genieten hier enorm van. Nog geen last van de processie rups. Geen muggen 🦟. Alleen niezen Daan en ik ons helemaal suf. Dikke ogen. Zakdoeken vol met snot. Maar ja, als dat alles is.

Ik probeer als het droog weer is elke dag een stukje te lopen. En wat/wie kwam ik tegen? Van mijn dochter wist ik al dat zij daar was. Zij belde aan voor een handdoek (dit weekend is ze bij haar vader). ik zag haar zwemmen πŸŠπŸΌβ€β™‚οΈ in de vijver bij ons om de hoek.

Heerlijk om de kinderen zo te zien genieten in het water. Ik kreeg een bericht van iemand dat er veel ratten zouden zijn…… Gezegd dat mijn kinderen geen water in hun mond moesten laten. Ik heb met omwonenden gesproken. Zij wisten van niks. Dan laat ik het maar even zo. Ik verwacht binnen een week blauwalg. Dan komen de borden van de gemeente daar te staan. Dan houdt het op.

Ik vond het leuk om te horen dat een omwonende het zo gezellig en leuk vond dat er kinderen daar aan het zwemmen waren. Eva vangt vooral kikker visjes. Die mevrouw zei; als ik allemaal kikkers 🐸 in mijn tuin heb wil jij ze dan vangen? Eva knikte van ja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s