Huisdieren in een kooi mogen niet meer.

Jullie hebben dit vast al gelezen. De wet is in stilte erdoor gekomen. Er mogen geen dieren in een kooi gehouden worden. Over twee jaar gaat dit in.

Ok. Dus ons konijn was de eerste en de laatste. Nooit meer een hamster. Ik weet even niet hoe het met de goudvis is gesteld.

Nu hoor ik mensen zeggen; nou, dan neem ik een kat of hond. Lekker slim. Een hond is veel onderhoud. Het asiel gaat het waarschijnlijk druk krijgen. En wat de katten betreft? Die schijten alle tuinen onder. Mensen boos. En wat dacht je van dat ze vogels πŸ¦… etc vangen? Daar doet de dierenpartij ook al moeilijk over. Dus wij moeten straks de katten binnen houden. Dit gaat een hoop ellende veroorzaken.

Ik zei nog tegen mijn zoon; mensen leven ook in gevangenschap. Jullie hier in dit huis. Daar zijn jullie blij mee. Dus waarom geen dier in een huis 🏠? Onze Bob πŸ‡ mag overal rondlopen. Als wij zijn hok open zetten blijft hij meestal in zijn huisje. Dusssss, hij is daar tevreden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s