Mijn kruiden tuin.

Ik ben dol op mijn kruiden 🌿 en groente 🌽 tuin. Zo mooi en lekker. Mijn bieslook komt voor de derde jaar op. Mega groot. Knapperig.

De snack komkommer πŸ₯’ , paprika πŸ«‘ , en tomaat πŸ… vinden de kinderen heerlijk om te plukken. Vriendjes weten het ook al. Wij hebben een tuin om op te eten. De aardbeien πŸ“ hangen in een pot aan de boom. Ze worden al roze. Bijna rijp.

Helaas veel slakken. Ik denk door het natte weer van de afgelopen weken. Zij vinden de komkommer plant lekker. Een is tot het steeltje toe kaal gegeten. Aanpakken die hap. Ik heb er nu houtsnippers omheen gelegd. Even kijken of dit helpt. Anders ga ik koffieprut proberen. Mijn ouders komen op visite. Die krijgen dus filterkoffie β˜•οΈ, πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s