Trouwdag van mijn ouders en feest.

Vandaag zijn mijn ouders 51 jaar getrouwd. Dat is zo want ik ben 50 jaar geworden.

Vorige jaar hadden wij met ons gezin van der Valk geregeld. Maar door corona was alles gesloten. En mijn moeder kon toen al helemaal niks. Maar dan ook echt niks van de pijn en πŸ’€ tekort. Gelukkig is ze door medicijnen πŸ’Š etc nu beter te pas. Mijn broer heeft een hotel in de buurt geregeld. Klein Zwitserland in Heelsum. Jeugd sentiment. Mijn moeder vond deze altijd zo mooi. Wij reden regelmatig naar familie en kwamen dan langs dit hotel. Mijn vader moest daarvoor een straatje om. Vergeet ik nooit meer. En nu zitten wij erin. Fantastisch. Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦hebben een familie kamer. Lekker groot met bad πŸ› etc etc. Echt een balzaal. Gisteren aangekomen. Op het terras met z’n allen een bakkie gedaan. Toen avond zwemmen.

Toen wij gisteren aankwamen vroeg de receptioniste of wij een goede reis hadden gehad. Haha, ja hoor, wij komen uit Ede. Oh. Papieren ingevuld. Ze vroegen om een paspoort of identiteitskaart. Uhm, ik heb een rijbewijs. Is dat ook goed? Anders rij ik even naar huis om het op te halen, is toch om de hoek, hahaaa πŸ˜‚.

Vanmorgen ontbijt gehaald voor ons drieΓ«n. Moet op de kamer gegeten worden. Prima. Nou, kids die net wakker zijn eten niet veel. Zucht. Na het eten mag je alles de gang op schuiven. Ik zei nog tegen de kinderen; wij lijken wel Russen. Huh? Die uitdrukking kenden ze niet. Iets met Russen op vakantie die elk buffet leeg scheppen en dan maar een hap nemen.

S’middags een groentetuin besteld met een brood plankje. Daar hebben ze gelukkig goed van gegeten. Ze zijn dol op rauwkost en brood met dip. Ik vind de heelsumse bleekselderij er wel gek uitzien…..

Wij vermaken ons prima met z’n allen. Op onze kamer hebben we een waterkoker, thee en koffie. Mijn ouders op de koffie gevraagd, haha. Op mega afstand. Echt groot hier. We hebben bijna een megafoon nodig om elkaar te verstaan πŸ˜‚. Vanavond met z’n allen buiten dineren. Het wordt droog. En ze hebben dekens voor over je benen. Via roomservice bestel je je eten. Gekke tijden, maar we maken er wat van. Ik moet straks wel mee met zwemmen πŸŠπŸΌβ€β™‚οΈ ….. ach ja, daarna met de badjas naar de kamer en een warm bad in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s