Ik geniet van elk moment van de tuin.

Onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ tuin. Wij zijn er verliefd op. Het hele jaar door. Het maakt niet uit wat voor weer het is. Het is er nooit te heet of te koud.

Onder onze overkapping aan huis regent het nooit in. Is het ook nooit heet omdat de zon daar niet op schijnt. In de winter als wij warmte willen gaan de screens naar beneden en de gaskachel aan.

Achterin de tuin is het al snel lekker warm omdat wij zwarte kussens hebben. Deze voelen als een stoel verwarming. Worden deze in de zomer dan niet te heet? Nee! Want dan gaat de parasol op. Wij zitten zo vaak met een beetje zon en zelfs rond 10 graden lekker warm buiten. Vooral mijn zoon vraagt hier vaak om. Mam, zullen wij gezellig in de tuin iets drinken en kletsen? Tuurlijk schat πŸ₯°!

Ik kreeg vorig jaar een compliment van een paar dames. Jij/jullie hebben de mooiste tuin van heel Ede πŸ₯°. Dat compliment vind ik te groot. Maar voor ons πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ is dit zeker een fijne tuin om 365 dagen per jaar in te genieten.

In de zomer staat hier een zwembad op het gras. Met een trampoline voor salto’s. In het voor en najaar een hangmat. In de tijd dat ik/wij nog geld zat hadden liet ik kussentjes op maat maken om onder onze bomen te plaatsen. Daar zit ik nu zo vaak op. Als de zon maar even schijnt. De laatste tijd niet veel. Maar als deze schijnt na het avond eten, dan ga ik hier lekker van genieten met een boek in mijn handen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s