Een update.

Ik had een vaatwasser die helaas kapot ging. Een nieuwe was niet te leveren. Iets met China, corona, etc etc. En ach, een vaatwasser is een luxe probleem. Dan maar even geen.

Toen viel mijn gsm ook nog eens uit. Ik ben van de buitenwereld verbannen. Wat een drama. Of niet? Uiteindelijk geeft dit ook rust.

Ik heb nu een week geen gsm contacten gehad. Ik doe de vaat met de hand. Eigenlijk bevalt mij dit heel erg prima. Twee keer per dag doe ik de afwas. Even een me time. Muziekje erbij.

Wat ik wel mis van mijn telefoon πŸ“ž zijn de afspraken. Ik had een digitale agenda. Misschien toch maar weer een papieren agenda erbij pakken. Wat ik ook geleerd heb is om de contacten straks op de computer op te gaan slaan. Want dit is dus niks. Ik kan veel mensen niet bereiken. Ik hoop maar dat ze tzt mij bellen of een bericht sturen. Dan kan ik mijn stilte uitleggen.

En wat dacht je van al die wachtwoorden? Ik kan de apjes wel op de telefoon zetten. Maar om te openen hoor je een wachtwoord in te vullen. Gelukkig had ik die heel ouderwets wel opgeschreven. Is echt mijn redding. Zo kwam ik ook in de Whats app bestand. Die laadde het oude weer op. Pfew. Daardoor kon ik veel telefoon nummers achterhalen. Kijken naar een profiel foto en dan wist ik vaak de naam erbij. Handmatig alles invullen. Wat een gedoe zeg.

En dan wil je je gsm uit en aan doen. Pffff. Lukt niet eens. Dan krijg ik bixby ofzo. Grrrr. Google aangezet. Die is nu mijn beste vriend. Want een boekje met gebruiksaanwijzingen zit er tegenwoordig niet meer bij. Heel bijzonder.

Gisteren deze prachtige bloemen gekregen. Van een nieuwkomer in onze straat. Nee, niet van mijn ex 🀣. Ik heb deze mensen in corona tijd van pillen πŸ’Š voorzien. Gisteren gezellig op de koffie bij ze geweest. Toen ik naar huis ging kreeg ik bloemen. Zo leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s