Asperges.

Via via kan ik zeer goedkoop aan asperges komen. Ruim een pond voor 6 euro. Of een kilo voor 10 euro. Daar ga ik natuurlijk voor. Maar voor mijzelf teveel. Ik vries een deel in.

Je maakt de asperges schoon. Schillen en schillen. Daarna stop je ze in een zakje. In stukken gesneden of heel. Een beetje water πŸ’¦ erbij. Dan de vriezer in.

Zodra ik zin heb in asperges met ei en zalm 🍣 haal ik een portie uit de vriezer. Soms heb ik zin in soep. Dan pak ik een portie asperges en leg deze in water met wat bouillon poeder. Even opwarmen. Daarna de blender er overheen. De topjes van de asperges hou ik altijd apart. Zo heb ik een heerlijke gezonde soep met een beetje bite. De bite dankzij de asperge topjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s