Vakantie.

Mijn kids πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ hadden deze week hun tweede week vrij. Ik ook, deze week dan. Afgelopen weekend natuurlijk extra gewerkt.

De kinderen kwamen afgelopen dinsdag hier. Eva kwam niet alleen. Haha. Zij kwam met de drie musketiers. Af en toe logeren deze dames samen. Meestal hier. Dan slapen ze op de bank. Via PathΓ© kijken wij dan een spannende film.

Als ze moeten slapen neem ik alle iPads mee naar boven. En ook de afstand bediening van de tv. Ik dacht voorheen slim te zijn door de iPad af te nemen. De volgende dag zag ik toen ik de tv aandeed dat ze een film, of misschien meerdere hadden gekeken. Wij hebben Netflix, PathΓ©, video land en Disney. Daar zit altijd wel een leuke film tussen. Deze keer nam ik de afstandsbediening mee naar boven.

De volgende dag om 8:00 😱 kwam eva de drie iPads halen. Serieus? Jullie horen nog te slapen! Niet dus. Iets later ruimde ik alles op. Dekbedden en kussens naar boven. Zie ik daar een mobiel liggen. Chips. Ik ben er weer ingestonken. Na de iPad afgenomen te hebben, toen de afstandsbediening, moet ik de volgende keer aangeven dat ze hun gsm moeten inleveren. Ik was dit niet gewend. Eva heeft zelf geen mobiel.

Ik zet ook altijd de wekker om 1:00. Maar waarschijnlijk horen zij dit ook. Als ik dan bij ze ga kijken is het stil. Misschien kraakt de trap te hard, horen ze mij aankomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s