Dasty.

Bij de wibra te koop. Dasty ontvetter. Ik dacht eerst nog, voor dat geld? Kan deze echt zijn werk doen?

Sooooooo. Te bizar voor woorden dit. Elk jaar poets ik mij suf op de witte buiten tuin stoelen. Deze staan onder de overkapping. Na een herfst en winter met vorst in de grond, vocht uit de grond, zijn deze vaak grijs van het spocht.

Elk jaar poets ik hard om ze wit te krijgen. Maar dit jaar was het een makkie. Stoelen in de zon. Water πŸ’¦ eroverheen. Daarna de dasty spray. Vijf minuten inwerken. Een doekje erbij samen met de tuinslang. Ik veegde serieus zonder moeite al het spocht eraf. Wauw! Opdrogen in de zon. En ook mijn witte planten bakken. Het grijze weer wat erin zat na 10 jaar is weg. Mijn vader en moeder keken hun ogen πŸ‘€ uit. Alles leek weer nieuw.

Alles is weer super wit! Ik ben blij met Dasty! Maar ik hoor ook andere verhalen. Als je hetere lang laat inwerken op bijvoorbeeld houtwerk heb je een probleem. Dussss, u bent gewaarschuwd.

One thought on “Dasty.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s