Koningsdag.

Ik mag werken deze Koningsdag. Prima. Dienst overgenomen. Money money. Maar vooral extra vrije tijd. Die dagen kan ik goed gebruiken. Als mijn kinderen ziek zijn of zoals laatst Eva in quarantaine moest. Ik had toen geluk dat ik op de vrijdag vrij kon terwijl ze eigenlijk bij haar vader zou zijn.

Ik heb mijn kleedje voor Koningsdag gespreid. Op Facebook kleedjesmarkt Ede. Al geplaatst. En het loopt mij toch goed! Ik had dingen erop gezet die ik niet via marktplaats lukte te verkopen. Wilde dit eerst naar de stort brengen. Zelfs gratis afhalen werd niet gedaan. En nu via kleedjesmarkt lukt het wel. De eurootjes vliegen binnen. Ik vraag denk ik ook echt niet veel. Weg is maar weg. En beter voor het milieu om het door te geven dan weg te gooien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s