Eva paspoort

Dus gebeld met de gemeente. Werkt goed. Ik kwam daar. De dame achter de balie kreeg meteen het bericht; dochter in de auto πŸš™ ivm quarantaine, kan niet mee om paspoort op te halen.

Zij gaf dit door aan de paspoort uitgave dame. Deze moest lachen. Hoe krijg je het voor elkaar zei ze? Dochter in quarantaine en dan paspoort nodig voor de test die nog afgenomen moet worden. Tja. De ramen van het gemeente huis waren ook nog eens getint. Ik kon wel naar Eva zwaaien dat ze uit moest stappen, maar dat zag ze niet. Ach, zegt de mevrouw, rij zometeen maar langs met het raam van de auto open. Dan kan ze naar mij zwaaien. Ik geloof u wel. Prima.

Dus ik zeg tegen Eva; raam open en zwaaien maar. Ik zwaaide mee. Eva vond het beschamend πŸ™ˆ .

Zaterdag getest. Inderdaad paspoort nodig. Eva is negatief. Helaas niet iedereen in haar klas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s