Mijn zoon en eten.

Mijn zoon is eigenlijk altijd wel een slechte eter geweest. Ik merk wel door veel te presenteren en altijd iets te proeven dat het beter wordt. Maar voor alsnog is het voor nu denk ik niet heel goed.

Wat dan te doen? Ik kan koken wat mijn dochter en ik lekker vinden. Dan heeft hij soms pech. Maar ik denk anders. Mijn dochter en ik lusten alles. Dus waarom zouden wij ons niet aanpassen aan hem? Dan eet hij tenminste.

Daan was dol op noodles. Deze kookte ik met broccoli πŸ₯¦ en vlees πŸ₯© of een vlees vervanger. Soms zelfs vis 🐟. Van de week zei hij ineens; mam, ik vind noodles niet meer zo lekker. Say what? Een paar weken geleden de rΓΆsti rondjes uit de oven ook al niet meer. Pfew. Er blijft zo weinig over.

Gisteren pasta met eigen gemaakte pesto bereid. Kookroom erdoor. En als groente? Ik snap dat hij klaar is met elke dag πŸ₯¦. Ik heb een schaal met komkommer, worteltjes en aardbeien erbij gezet. Zo komt meneer toch aan zijn groente πŸ… en fruit πŸ‰.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s