Yes! Mijn eerste winkel afspraak.

Vorig jaar kon ik voor een leuke prijs de slaapkamer meubels van mijn zoon verkopen. Yes! Mijn zoon zou dan voor een paar weken op een matras op de grond slapen……. En toen kwam corona. Alles dicht.

Ik kreeg een extra matras van een nicht. Dus Daan kon heerlijk slapen op een dubbele matras. Iets met een prins(es) op de erwt. Wel zo fijn aangezien het in de winter op zolder erg koud πŸ₯Ά kan zijn.

Ik keek meerdere keren naar de site van de IKEA. Dan zie je, denk je, leuke dingen. Maar hoe zijn deze in het echt? Zo lastig. Ik durfde het niet aan om te bestellen. Zeker niet omdat dit dingen zijn waar hij voor de rest van zijn leven me moet doen zolang hij hier woont.

En dan, whoop whoop, heb ik een afspraak kunnen scoren bij de IKEA in Amersfoort. Ik heb hun app gedownload. Alles erin gezet waar ik naar wil kijken. Ik ben zo benieuwd of ik alles in 45 minuten te zien ga krijgen.

Ik heb de app met wat ik mogelijk zou willen kopen op mijn gsm. Alles ook op papier gezet. Je weet maar nooit of je internet verbinding hebt. En ik heb mijn hardloop schoenen πŸ‘ž aan. Wish me luck!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s