Waarom een retro trap?

Kijk haar nou liggen. Onze Dolf πŸˆβ€β¬› mag niet op een slaapkamer van ons komen. Waarom niet? Ik hou niet van haren in een bed. Vroeger sliep mijn kat altijd op een handdoek in mijn bed. Dit doet Dolf ook met liefde. Maarrrrr, zij is ook dol op aandacht. Ze kan maar zo ineens in je nek gaan liggen en aan je oor likken. Of ze gaat op je hoofd liggen en dan gaan haar nagels door je haren heen. Dan kan ik echt niet slapen. En buiten dat; s’morgens is mijn haar dan mega getoupeerd. Ziet er niet uit.

Dus helaas. Madame slaapt soms buiten of in de woonkamer, man cave of op de trap. Prima. Vaak als mijn wekker s’morgens gaat zie ik haar koppie omhoog gaan op de trap trede. Zo schattig. Ze wil schijnbaar bij ons in de buurt blijven. Maar gelukkig geen gemauw s’nachts. Geen gekrab aan onze slaap kamer deuren. Dolfje is echt te lief voor deze wereld.

Stiekem toch zo blij met onze retro trap. Warm aan de voeten. Niemand die kan uitglijden. De kids vliegen ✈️ soms met een kussen de trap af. Daan zei laatst nog; weet je mam dat wij vroeger een matras erop legde en dan zoefden wij naar beneden. Yep. De grootste lol hadden ze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s