Op verzoek….. het vervolg van de soap van mijn vaatwasser.

Hoe aardig is dit? Ik kreeg via iemand fijne tips voor een goede vaatwasser. Zeker niet te duur. Persoonlijk had ik geen ervaring met dat merk. Maarrrrr, zoals zij al aangaf, zij had hier goede ervaringen mee. Dat klonk goed. En dan ook nog eens ingebouwd. Super prijs.

Je zou zeggen; doen. Toch ging ik twijfelen. Waarom? Ik kon een afspraak maken bij de IKEA. Jawel. Eindelijk. Ik kon eindelijk de meubels, buro, kast etc voor de nieuwe slaapkamer van mijn zoon gaan bekijken. Deze kosten net zoveel als een nieuwe vaatwasser. Wat doe je dan? Ik ga toch eerst de meubels bekijken. Als deze zijn wat ik in gedachten had dan bestel ik ze.

En de vaat? Doe ik lekker met de hand. Geen probleem. Elke 14 dagen zijn de kinderen 5 dagen bij hun vader. Dan heb ik amper afwas. En de dagen dat ze bij mij zijn vind ik het prima om s’avonds af te wassen. De een achter de computer. De ander kijkt tv. En ik? Ik was af in de keuken met mijn eigen muziekje door de speakers. Natuurlijk kunnen zij dit ook doen, afwassen of afdrogen. Maar ik vind het zelf stiekem best leuk om te doen.

Dus voorlopig geen vaatwasser. Ik heb een nieuwe hobby.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s