Wat een geweldig idee.

Je mag nu een winkel afspraak maken. Super fijn. Ik wil de kleren van te voren zien voordat ik ze koop. Eva mag niet mee denk ik. Of ik maak twee aparte afspraken. Maar ja, dan mogen wij vast niet naast elkaar staan. Misschien dat ik een broek van haar meeneem die net te klein is. Al haar broeken zijn na 1,5 jaar te klein. Dan heb ik iets te vergelijken.

Maarrrrr, sommige mensen maken een afspraak en komen dan gewoon niet. Daar hebben winkeliers last van. Snap ik. Nu hebben ze hier iets op gevonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s