Geen 1 april grap, toch?

Mijn zoon is dol op apekoppen. Mijn dochter meer van de biggetjes. En bijna elk kind wat hier binnen komt is dol op de yoghurt snoepjes van Katja.

Katja snoepjes. Helemaal veggie. Zelfs moslim vriendinnetjes van Eva mogen deze eten. En dan zie je ineens ijs voorbij komen op de reclame. Ik meteen opgezocht op internet. Een groep van Facebook dacht dat dit een 1 april grap was. Maar het ligt al in de winkel. Dus geen grap. Alleen is het steeds uitverkocht. Alleen de apekoppen ijs 🍦 hebben ze. Dat is de enige die mijn kinderen niet willen. Vandaag weer boodschappen dag. Ik ben benieuwd of ze de yoghurt gum ijs 🧊 hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s