De vaatwasser.

Het begint steeds lachwekkender te worden.

De mannen van coolblue hadden mijn oude vaatwasser meegenomen. Daardoor kan het frontje nergens op. Daar had ik niet over nagedacht. Nu heb ik een gapend gat in de keuken. Zucht. Maar ja. Het is niet anders. Ik heb wel extra opberg ruimte πŸ˜†.

En dan ga je met de hand de vaat afwassen. Tot dan toe nog geen probleem. Alleen toen ik de stop eruit trok…… huh? Wat hoor ik nu? Voordat ik het doorhad stond de keuken al blank. De meneren hadden niks gezegd dat er geen aansluiting op de afvoer zat. K.t. Wat een gezeur. Moet ik nu serieus met de vaat in een emmer πŸͺ£ elke keer naar boven? Op de badkamer 🧼 heb ik een brede gootsteen. Voordat daar een laag water en sop in zit ben ik veel liters aan water kwijt. Ms dat ik de vaat dan maar in een emmer in bad zet ofzo.

Ondertussen zo klaar met die gasten. Van een vaatwasser die te goedkoop was volgens hun naar een betere= 200 euro erbij. Naar een nog betere= weer 200 euro erbij. Even serieus. Ik kom dan uit op een vaatwasser met monteren op ruim 1000 euro. Te bizar dit. Wat denken ze zelf? Ik heb alles geannuleerd. Als ik mijn geld terug heb ga ik naar 123 apparatuur.

Hierboven mijn extra opslag ruimte 🀣.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s