Het vervolg…..

Zoals ik al zei; ik kan een soap serie beginnen met de vaatwasser in de hoofdrol.

Ik kreeg om 7:00 een bericht dat de vaatwasser tussen 12:20 en 13:20 bezorgd zou worden. Een uur eerder belden ze op. Wij zijn er over 10 minuten. Prima. Welkom!

Ze gingen eerst meten πŸ“……en meten πŸ“ . Sorry mevrouw. Het is de verkeerde maat. De nieuwe vaatwasser was veel te smal. Daardoor past het frontje van de keuken niet. En dat willen wij niet. Alles moet als voorheen zijn. Hij vroeg naar de naam van de jongens. Oeps. Weet ik niet. Deze man was opperhoofd dus hij wilde die jongens erop aanspreken. Hoe zagen ze eruit zei hij. Uuuuuh, een was getint zal ik maar zeggen en de ander was heel lang, dun, jong en had een grote bril op. Hij wist meteen wie ik bedoelde, haha. Ik zei nog; als je denkt de goede collega te hebben die hier was kan je aan hem vragen; ben jij bij een mevrouw geweest met een slang 🐍 die ze voor jou uit het hok wilde halen? Als hij ja zegt dan heb je de juiste persoon.

En dat ik een nieuwe vaatwasser moet betalen en over drie dagen het bedrag van de vorige terug krijg is onzin. De jongen aan de telefoon wist gewoon niet wat hij moest doen, dus ik moet nu volhouden. Ik betaal het verschil.

Nogmaals hebben ze de maten genomen. Hij heeft twee vaatwassers opgeschreven. Kan ik kiezen. Wel weer duurder. Ik had al geld bijgelegd. Nu weer. Maar ja. Dan heb je ook wat. Hoop ik dan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s