Ik ga een soap serie beginnen.

Een vaatwasser. Zoals ik al aangaf was deze veel te jong overleden voor een merk vaatwasser. Maar ja. Accepteren. Een tijd de afwas met de hand gedaan. Dit had zeker wel iets. Radio aan in de keuken. Daan gaf aan ; mam, wat is dit gezellig! Muziek 🎡 aan en afwassen. Gaan wij dit nog missen??

Afgelopen vrijdag zou de nieuwe vaatwasser geleverd worden. Opgemeten door de mensen van Coolblue. Vanaf 7:30 kon deze geleverd worden. Mijn wekker gezet om 7:00. Ik zag toen een bericht dat de vaatwasser na 11:00 geleverd zou worden. Heerlijk. Wekker uit. En slapen maar. Om 10:30 zat ik fit beneden op de bank.

Dussss. Eerst werd een verkeerde maat vaatwasser geleverd. Toen hadden ze (denk ik) de goede in hun wagen. Een half uur voor lever tijd kreeg ik een telefoontje. De wagen was stuk. Helaas pindakaas. Wederom geen vaatwasser. Duizendmaal excuses. Ik gaf aan dat een paar dagen afwassen geen probleem was.

Maarrrr, die jongen zei; kunt u maandag? Uh ja. Maar dat is tweede paasdag. Chips zei hij. Dat is waar ook. Maar ja, hier staat dat wij leveren. Ik gaf aan te kunnen. En mocht hij alsnog zien dat het niet kan op deze paasdag dan mogen ze ook dinsdag langskomen. Ik moet wel naar de tandarts 🦷. Maar mijn lieve vader komt dan hier zitten.

Wordt vervolgd. Van een vaatwasser bestellen. Verkeerde maat. Daarna goede maat. Busje kapot. Nu hopelijk maandag bezorgd. Maar misschien wordt het toch dinsdag. Serieus. Hier kan je een soap over schrijven.

One thought on “Ik ga een soap serie beginnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s