Geen 1 april grap.

Heb ik weer. Ik ben dol op folders doorspitten. Met de feestdagen komen altijd bijzondere lekkere dingen voorbij. Nieuwe dingen proberen. Ik zag in de folder van de Albert Hein kerrie prei soep. Die leek mij lekker. En ik denk dat de kinderen deze ook lusten. Stokbrood πŸ₯– erbij. Heerlijk voor een zondag soep dag. Naar de Albert Hein Stadspoort geweest, Wageningen en de XL in Ede. Nergens. Huh? Onze slangen 🐍 meneer werkt bij de appie. Van hem hoorde ik dat er leveringsproblemen zijn. Dat is balen. Niks aan te doen. (Gisteren om 17:00 werd dit pakket ineens aan de deur geleverd door een topper).

En dan die stomme reclame van de Jumbo met de Pasen. Eigenlijk best een leuke reclame. Maar ze zijn daar vol lof over het kaneel plukbrood. Daar ben ik al weken naar op zoek. Vorige week maar eens gevraagd aan de dame van de brood afdeling of ze ze nog krijgen. Nope. Was al heel snel uitverkocht. Lekker dan. Ik moet nu meerdere keren per dag naar die reclame kijken op tv πŸ“Ί. Water loopt uit mijn mond πŸ‘„.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s