Mijn nieuwe vaatwasser, maar niet heus.

Een vaatwasser besteld. Dat is nog een dingetje om degene met de goede maten te bestellen. Ik kwam er maar niet uit. Op internet had ik de maten opgezocht van de oude vaatwasser. Maar als ik die na ging meten kwam ik op andere maten. Dat is gek. Mijn vader gevraagd met een rolmaat te komen en te checken. Heb ik een afwijkende rolmaat. Van de gamma, najaaa. Hij wijkt 3 cm af op 60 cm. Daar heb ik zeker 10 jaar dingen mee opgemeten. Lekker dan. Vandaar dat alles hier scheef hangt 🀣. Op de coolblue site kan je alle maten invullen. Ook het vakje installeren aangeklikt. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan had. Het is wel 99 euro, maar mocht er een stukje gezaagd moeten worden…… Dat kan ik niet.

Twee dagen later kwamen twee aardige jongens met de vaatwasser. Alles nameten. Hij past niet! Misschien net wel, maar waarschijnlijk net niet. Het ging om een halve cm in de hoogte. K.t Ik baalde! Ik heb ze mijn iPad gegeven en gezegd; regel het maar. Ik kreeg een brief met de vaatwasser die ik moest bestellen. Iets duurder, dat dan weer wel. Eerst had ik Whirlpool. Volgens die jongens gaan die vijf jaar mee. Zal toch niet? Nu een AEG besteld. Die gaat tien tot vijftien jaar mee. Ik draai hem om de dag. En als de kinderen bij hun vader zijn een keer in die vijf dagen. Niet eens vol. Misschien dat ik in het vervolg dan met de hand afwas. Bevalt mij nu ook prima.

Een van die mannen keek om en zag de slang. Ze keken vol bewondering. Wauw! Wat gaaf! Ik zei; zal ik hem eruit halen? Ze renden bijna meteen weg, haha πŸ˜‚.

De komende dagen dus nog met de hand afwassen. Prima πŸ‘. De kinderen kregen bij thuiskomst ieder een eigen bord. Naam erop. Zo kinderen; dit bord mag je de komende dagen gebruiken. Kijk maar hoe je hem schoon krijgt. Likken πŸ‘… of afwassen 🧽. Je had hun ogen πŸ‘€ moeten zien. Geweldig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s