Het is zo’n week……

Laatste weken druk met afspraken Utrecht, Radboud, fysio Eva, orthodontist, vergaderingen over Eva, etc etc. Alles met liefde. Maar dan moet er verder niks misgaan.

De laatste twee weekenden dat ik de kinderen niet had heb ik gewerkt. Afgelopen maandag zou de nieuwe vaatwasser komen. Paste niet. Dinsdag akkefietje op school met …. ik noem even geen naam. Die dag was ik ook op dankzij hoofdpijn. Veel geslapen.

Woensdag. Ik ben er weer. Dacht ik. Om 9:00 vergadering via zoom. Boodschappen gedaan. Kids uit school. Snel eten. Om 13:00 bij de orthodontist zijn met Eva. Alles soort van in orde. Daarna werd ik gebeld door de orthopeed ivm corset Eva. Die zit niet goed. Nee hè. Nieuwe afspraak maken met het revalidatiecentrum. Kan pas over drie weken. Dan is ze bij haar vader. Nu gaat hij gelukkig. Nog inleg zooltjes regelen voor Eva haar schoenen.

S’avonds werden wij uitgenodigd door een oom en tante en the boys voor een etentje bij de KFC. Heerlijk. Scheelt weer afwassen. Eenmaal thuis ging Eva douchen. Ze begon te gillen; het water liep niet weg. Hele badkamer blank. Pfffff. Wat een gezeik. Alles opgedweild. Mijn vader kwam en hielp.

Ik dacht na gisteren, hoofdpijn dag en veel slapen bijgekomen te zijn. Maar ik merk vandaag dat dat niet zo is. Ik moet nog stofzuigen, tassen inpakken maar wil eigenlijk liever naar bed πŸ›Œ. Gelukkig veel gelachen met mijn neefjes. Dat doet een mens goed.

En sorry juf dat Daan en Eva vette haren hebben πŸ˜•.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s