Geef kanker een gezicht.

Gisteren is Bibian overleden. Aan kanker. Ze heeft deze ziekte meerdere malen overwonnen. Helaas nu de strijd verloren.

Zij, vele anderen en ik stonden in het boek geeft kanker een gezicht.

Afgelopen dagen zijn nog twee jonge dames uit dit boek overleden. Heel jong. Een van hen kreeg in 2017 haar diploma en de diagnose kanker.

Wat een nare ziekte. Als ik naar mijn foto van toen kijk dan denk ik; wow, wat slank en zoveel jonger dan dat ik er nu uitzie. Stomme hormonen. Maar dan denk ik; ik ben er nog! Dat is goud waard! Dan maar veel rimpels van de zorgen van het alleenstaand moeder zijn (ik mag niet klagen dankzij mijn super familie en vrienden) Ik heb veel extra vet door mijn hormonen. Ik hoor hier zoveel mensen over klagen die ook deze pillen slikken. Ik stop daarmee. Met klagen dan. Ik kan stoppen met de pillen. Maar dan is de kans dat de kanker terug komt 8%. Vind ik te hoog. Ik leef het leven. Nee, niet met overmatig eten. Ik eet normaal. En ik ga nu nog meer genieten van dat ik leef! πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦β€οΈπŸ’šπŸ’™

Ik koester de woorden van Bibian; VERZAMEL HERINNERINGEN IPV BEZITTINGEN β€οΈπŸ’šπŸ’™. En dat doen wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s