IKEA

Iemand enig idee hoe je een afspraak kunt maken bij de IKEA? Ik begreep dat dit β€˜gewoon’ online zou kunnen. Maar het lukt mij niet. Ik kom er niet tussen. Zou dit met de drukte te maken hebben?

Ik zit nog steeds met een slaapkamer van mijn zoon waarin ik alles had verkocht. Toen kwam de lockdown. Inmiddels een super bed gekocht voor 40 euro. Een slaap en een chill gedeelte heeft dit bed. Zo leuk! Nu nog een buro, kast, kleed en wat aankleding. Op de site van IKEA gekeken. Screenshots gemaakt. Goed voorbereid om alles in de winkel te bekijken. Dat was de bedoeling. Maar ik kom er niet tussen. Welke dag ik ook invul. Waarschijnlijk ben ik weer te laat. Durf ik de gok aan om alles te bestellen zonder gezien te hebben? Ik denk het niet. Is mij teveel geld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s