Je krijgt een bord voor de komende 9 dagen.

Onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ vaatwasser is dus stuk. Niks aan te doen. Was nog best heel jong. En zeker niet de goedkoopste. Zo’n fijn ding. De perfecte indeling.

Ik heb naar nieuwe gekeken. Goedkoper. Maar van die stomme onhandige rekjes. Bah. Maar ja, om nu een dure te kopen voor de rekjes? Past het oude bovenrek misschien in de mogelijk nieuwe vaatwasser? Geen idee. Ik bewaar hem.

Voorlopig was ik nog af. Als mijn kinderen dinsdag weer hier thuis 🏠 komen geef ik ze allebei een bord. Dan zeg ik; dit is jullie bord voor de komende negen dagen. Kijk maar hoe je deze schoon krijgt. Of je likt hem schoon of je wast hem zelf af. Ik zet jullie naam erop. Ik ben benieuwd hoe ze gaan reageren, haha πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s