Een Ring deurbel.

Waarom zou je kiezen voor een β€˜ring deurbel’? Omdat je wilt weten wie er aanbelt? Wie er langs je huis loopt. Omdat je …… grip wilt hebben op.

Ik ben meer van ; ik leef mijn en ons eigen πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ leven. Wie er aanbelt? Als ik thuis ben open ik de deur. Ben ik er niet? Pech voor de aanbeller. Dat pakketje wat ik dan zou kunnen missen is nog altijd bij iemand in de straat geleverd. Levert mij weer een leuk gesprek op.

Al die andere mensen die aanbellen of langslopen als ik niet thuis ben? Omdat ik geen ring deurbel heb weet ik van niks. Wat een rust geef dat. Lekker ouderwets. Hier kunnen de kinderen belletje lellen. Ik zie niks op camera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s