Eva corset.

Daar gingen wij weer. Eva en ik naar Utrecht.

Ruim een maand geleden kreeg Eva een nieuw corset. In revalidatie centrum de Hoogstraat in Utrecht. Dat duurde zo’n anderhalf uur. Vriendinnetje van Eva was mee. Tussendoor gingen zij buiten spelen.

Twee weken daarna moesten wij een controle foto maken van Eva haar rug met corset aan. Wij gingen hiervoor naar het Wilhelmina kinderziekenhuis. Door corona mag ik niet mee naar binnen op de rontgen afdeling. Komt Eva naar buiten met haar corset aan haar arm. Dus ik zei daar wat van. Zegt ze; die mevrouw keek in de computer en zei dat mijn corset af moest. Dan zeg ik maar niks. De maandag daarna belde de arts. Corset had aan Eva aan moeten hebben met de rontgen foto. Balen. Een voordeel van deze β€˜extra’ foto; de laatste negen maanden is de rug van Eva niet achteruit gegaan!

Gisteren om 16:10 πŸ•ž zaten wij weer in het ziekenhuis voor een nieuwe foto. Aankomende maandag krijg ik de uitslag of het corset goed zit. Ik hoop het voor Eva. Deze voelt bij haar veel beter dan de vorige zegt ze zelf. Die was gemaakt door een invaller omdat onze eigen Leo tijdelijk in de ziektewet zat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s