De afwas.

Gisteren in de ochtend liep ik naar beneden. Ik had de avond daarvoor mijn vaatwasser aangezet. Op de warmste stand. Geen vaat erin. Blokje erbij. Daar ging het denk ik mis. OMG 😱. De keuken stond blank.

Ik ben dol op Google. Type het nummer van de vaatwasser erin. Allerlei soorten van reset geprobeerd. Niks hielp. Oproep gedaan via Facebook. Helaas. Toen via de straat app. De buurman kwam kijken. Hij gaf aan dat ik alle opties die er waren al had gedaan. Oh ja, mijn ouders waren ook langs gekomen. Mijn moeder moest voor een scan naar het ziekenhuis. Op de weg terug kwam mijn vader kijken.

Helaas pindakaas. Maar mijn vaatwasser lijkt na zes of zeven jaar overleden te zijn. Best bijzonder. Hij draait een keer per twee dagen. En als de kinderen bij hun vader zijn helemaal niet. Ik maak elke week de filters schoon. En dan toch…..

Maarrrrr. Wat denk je zelf? Ik ga echt geen nieuwe aanschaffen. 600 euro…. Voorlopig ga ik weer ouderwets met de hand afwassen en drogen. Mijn kinderen krijgen nu om de dag een taak. Zij mogen kiezen, of afwassen of afdrogen. De even dagen is Eva aan de beurt. De oneven dagen Daan.

Ik heb weer een natte theedoek. Doet mij denken aan vroeger. Dit heeft wel iets.

Vanmorgen zei ik tegen de kinderen; jullie krijgen een bord waar je een week mee moet doen. Lik maar schoon. Scheelt weer afwas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s