Mijn gember thee.

Ik drink zo ontzettend graag gember thee. Ik koop deze op de markt bij de stadspoort. Hele grote hompen voor 1,50 a 2 euro per stuk. Echt grote stukken.

Ik sneed er altijd blokjes van en stopte dit in een glas πŸ₯ƒ heet water πŸ’§. De smaak die het afgaf viel mij altijd tegen. Nu zag ik laatst lange plakken over de lengte gesneden. Dat lijkt mij beter. Meer plek om smaak afgebleven. Ik wilde er met de kaasschaaf overheen. Dat lukte mij niet. Toen met een schilmesje hele dunne lange plakken gesneden. En warempel. Veel meer smaak. Best pittig 🌢 zelfs. Beter! Als je teveel kleine dunne plakjes hebt kan je het in een thee ei stoppen. Zo heb je nooit stukjes in je mond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s