Logeren!

Precies een week geleden hadden mijn kinderen twee studie dagen. De donderdag en vrijdag vrij. Heerlijk.

Eigenlijk moest ik werken en had ik ook nog eens bereikbaarheidsdienst. Niet handig. Overdag redden de kinderen zich wel. Maar om nou β€˜s nachts te werken en de kids alleen te laten? Vind ik niet wat. Briefje opgehangen op mijn werk. Iemand nam mijn nacht over. Weer een ander de dag dienst. Neeeeeee, echt? Dus als zij extra komt werken dan ben ik vrij? Jawel, zei de baas.

Toen ik dit aan mijn kinderen vertelde sprongen zij een gat in de lucht.

Dus donderdag vrij. De perfecte timing om te logeren. Eva vroeg twee vriendinnen. Zij konden en mochten hier slapen. Wij maakten het lekker laat. Genoeg vrije dagen om bij te komen.

De dames hadden zoveel lol. Ze hadden even buiten gespeeld. Hoor ik van mijn dochter dat ze van de geluidswal af hadden gegleden. Neeeee, hoe dan? Gewoon met de broek. Ik rook zand en modder. Om laten kleden op de badkamer. Alles in de was.

Daarna een leuke film gekeken. De ballen van het plafond getrokken en weer omhoog gegooid.

En dan kan er iets mis gaan. Er viel een in de heksenkaas. Ach ja. Om de zoveel tijd plakken ze niet meer. Dan moet je ze met warm water en een sopje wassen. Dit was een moment daarvoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s