De lekkerste popcorn.

Soms moet je je kinderen verrassen. Wij kijken graag naar een film. Soms maak ik dan popcorn uit de magnetron. Maar toen zag ik deze voorbij komen. Wauw! Heel veel verschillende smaken, njom njom. Op de foto staat niet de stroopwafel. Die had mijn zoon al gepakt. Mijn dochter ging voor de salted caramel. Ivm Valentijnsdag kregen we ook nog een emmer met liefdes smaak.

Als ik naar hun site ga lees ik dat de zebra smaak nummer een staat. Dat is de salted caramel met strepen chocolade 🍫.

Wij gaan niet delen. Ik mag de hartige versie. Tomaat knoflook en jalapeno cheddar cheese. De rest, het zoete gebeuren, is voor de kinderen. Niet voor vriendjes en vriendinnetjes, sorry.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s