Medulla dadels.

Ik was laatst bij mijn BFF. Wij kennen elkaar alweer 25 jaar. Voordat ik naar huis ging zette ze wat kaasjes, toastjes en dadels op tafel. Dat doet zij altijd. Even wij met z’n tweeΓ«n.

Het waren geen β€˜gewone’ dadels maar medulla dadels. Wauw. Wat zijn die lekker! Ik zag ze laatst bij de Lidl. Een flinke doos vol voor 8,99. Dat vind ik dan weer te duur. Daar komt bij dat ik er een paar achter elkaar op eet, maar zeker geen hele πŸ“¦. De appie had laatst een leuke aanbieding. Niet teveel voor 2,49 euro. Als je de verpakking eenmaal open hebt gemaakt moet je niet te lang wachten om ze op te eten. Al sluit je de verpakking goed af, dan nog worden ze vrij snel hard.

Met kaas erin of walnoot van eigen land is het net een gebakje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s