Mars mannetje.

De juf van Daan vertelde online een verhaal. Tijdens dat verhaal kreeg hij te horen welke woorden hij moest tekenen. Bijvoorbeeld een lieveheersbeestje. Makkie.

Toen kwam het woord marsmannetje ๐Ÿ‘ฝ. Hij maakte een ingewikkelde tekening. En ik? Ik denk toch anders dan een kind ๐Ÿง’.

Ik tekende een mars reep met het mannen teken ๐Ÿ˜ฌ. Lekker makkelijk. Daarom vind ik het zo leuk om bij de les te zitten. Ik leer dingen en ik vind het vooral gezellig om alles aan te horen. Daar kan geen tv of radio tegenop. Ik heb ook respect voor de juf. Hoe vaak kinderen niet vragen; juf mag ik naar de ๐Ÿšพ? Voor de laatste keer kinderen; tijdens een instructie mag je niet naar het ๐Ÿšฝ. Tussendoor wel. Dat hoef je niet steeds steeds te vragen! Stelletje stoorzenders! ๐Ÿคช

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s