Mars mannetje.

De juf van Daan vertelde online een verhaal. Tijdens dat verhaal kreeg hij te horen welke woorden hij moest tekenen. Bijvoorbeeld een lieveheersbeestje. Makkie.

Toen kwam het woord marsmannetje πŸ‘½. Hij maakte een ingewikkelde tekening. En ik? Ik denk toch anders dan een kind πŸ§’.

Ik tekende een mars reep met het mannen teken 😬. Lekker makkelijk. Daarom vind ik het zo leuk om bij de les te zitten. Ik leer dingen en ik vind het vooral gezellig om alles aan te horen. Daar kan geen tv of radio tegenop. Ik heb ook respect voor de juf. Hoe vaak kinderen niet vragen; juf mag ik naar de 🚾? Voor de laatste keer kinderen; tijdens een instructie mag je niet naar het 🚽. Tussendoor wel. Dat hoef je niet steeds steeds te vragen! Stelletje stoorzenders! πŸ€ͺ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s