Mootje.

Wij hebben al een tijd twee vaste bezorgers. Een van post.nl en een van DHL.

Een van de twee belt aan met zijn pakje, wacht tot de deur opengaat. Geeft het pakje en wenst mij altijd een fijne dag. Topper.

De ander…… heb ik de eerste paar keren gemist met hem te zien te krijgen. Niet omdat ik niet thuis was. Maar op het moment dat ik de deur open deed scheurde hij net weg. Pakje πŸ“¦ lag netjes op de deurmat. Ik wilde hem eens zien. Hoe dan? Als hij aan komt rijden hoor je hele harde muziek. De volume staat wel op honderd πŸ’―. Als wij nu harde muziek de straat in horen rijden roept mijn zoon; mam, Mo is er weer. Dan ren πŸƒβ€β™€οΈ ik naar de deur. Soms schrikt hij zich dood dat ik voor zijn neus sta. Soms ben ik alsnog te laat.

Ik heb mijn kinderen geleerd dat als dat gele monster in de straten rijd ze niet mogen oversteken. Afgelopen paar maanden zijn twee mensen dood gereden. Een omdat hij iets zei over het rij gedrag van de 🚚. De ander was een man met een rollator, waarschijnlijk te langzaam.

En nee, met Mo bedoel ik niet perse wat je denkt….. mijn oud-collega heet Monique en noemen wij ook Mo. Dus denk wat je wilt denken 🧐.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s