Koekjes bakken.

Ik had zoveel spullen over van mijn zoon en dochter. Kleding en speelgoed. Eerst geprobeerd te verkopen. Niemand reageerde. Toen werd het gratis af te halen. Daardoor raakte ik iets kwijt. Ik was allang blij. Anders zou dit alles naar de stort gaan. Zonde van het milieu. Daar komt bij dat die voorlopig dicht is.

Op een gegeven moment had ik een klik met een collega. Zij is oma van een klein dochter en zoon. Perfect. Zo had alles toch weer een goed doel. Maar wat lief. Zij had toch een bedankje voor ons. Toen zij dit bracht aan ons adres was ik weg. Boodschappen doen. Mijn zoon deed open en zei; bedankt. Fijne dag nog. Pfew. Mijn kids zijn goed opgevoed.

Een verwen pakket voor mij en een voor de kids. En een pot mix om koekjes te bakken. Die viel hier erg goed. Twee keer van genoten.

Kijk eens op het aanrecht. Geen vette vingers van boter 🧈, geen bloem wat rond stuift. De kinderen hebben zelfstandig alles gemaakt. Ik heb het alleen de oven in geschoven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s