Gratis recepten.

Je bent nooit te oud om te leren.

Ik had laatst Chili 🌢 com carne over. Zonder pakjes en zakjes. Zelf gekruid. Geen vlees erin. Als ik over heb zet ik dit op de site van stop voedsel verspilling Ede. Wordt bijna altijd opgehaald. Zo ook dit. Zo leuk. Mensen komen dan met hun eigen bakje aan de deur. Maarrrr, ik gaf dus aan dat ik Chili 🌢 con carne overhad. Toen zei iemand in het commentaar; zonder vlees heet het Chili 🌢 sin carne. Opgezocht. Warempel. Het klopt. Weer wat geleerd.

Zo zag ik ook dat de pakjes vanille suiker van dr.Oetker recepten bevatten. Echt super leuke en lekkere recepten. Als je de basis dingen in huis hebt kan je meteen aan de slag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s