Als je niet stil kan zitten.

Mijn kinderen hebben een hekel aan lezen. Pech gehad. Het is huiswerk van school. Als de school om 12:00 uit is mogen ze met niemand afspreken. Eerst gaat Eva typen. Ondertussen leest Daan. En hoe 🀭. Op de kop etc. Ik probeerde steeds te filmen. Had hij door. Om 13:00 zijn ze klaar met alles. Bammetje erin proppen en ze hebben nog steeds de hele middag om te spelen.

Eenmaal achter de computer πŸ‘¨β€πŸ’» heeft meneer nog steeds genoeg beweging. Hoezo bewegen kinderen in Corona tijd te weinig? Daan fietst en computert tegelijk. Lijkt wel een vrouw. Twee dingen tegelijk. Dat kan hij 😜.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s