Inwasted box.

Volgens mij heb ik het al een keer eerder hierover gehad. Toen had ik een doos met snacks en food. Die vond ik matig. Dingen zoals paella πŸ₯˜ rijst. Nu was de snackbox te koop. Voor 14,95. Binnen twee dagen bezorgd. Geen verzend kosten. En jawel. De volgende dag in huis.

Ik heb even de zakken chips geteld. 14 zakken. Er zaten twee smaken bij die wij nog nooit geproefd hadden. Ook weleens leuk om iets nieuws te proberen. Een euro per zak is niet duur, toch?

Je moet wel goed naar de datum kijken. Een zak was tot februari houdbaar. Die gaat dus als eerste op. De rest is tot maart, april of mei. En laten we wel wezen, een maand over de datum maakt ook niet uit.

Met al die chips monsters in huis 🏠 komt dit wel op. Zeker met een mega fuif op 2 maart in het verschiet πŸ˜‚. Dan mag ik nog wel een box bestellen 🀣.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s