Opruimen en puzzelen.

Ik ben dol op puzzelen. Maar denk daar nooit de tijd voor te hebben. Afgelopen twee weken was ik veel vrij van werk. Van de zolder tot beneden alles opgeruimd. Zes zakken kleding. Vijf zakken afval. Helaas is de stort dicht. Mijn vader kon de kleding gebruiken voor een goed doel.

Veel speelgoed zette ik op internet. Eerst voor de verkoop. Later om gratis af te haken. Helaas. Niemand. Dan maar bij het vuil. Jammer. Slecht voor het milieu.

Nu alles opgeruimd was had ik ineens vrije tijd. Mijn vader had een leuke puzzel liggen. Van een operatie kamer. S’middags om 16:00 ging ik aan de slag. De volgende dag zat ik gezellig bij mijn zoon aan tafel terwijl hij thuis school volgde. Ik ging helemaal los. Om 17:00 was de puzzel klaar. 1000 stukjes van een haaster puzzel. Volgens mijn zoon ben ik een puzzel kampioen. De schat.

2 thoughts on “Opruimen en puzzelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s