Helpen jullie de horeca?

Ik vind het zo sneu dat alle cafΓ©s dicht blijven. Met een reden. Maar hoe lang houden zij dit nog vol? Zij kunnen nu niks verkopen. Restaurants daarentegen wel. Die bezorgen massaal. Via Social deal zie ik leuke/lekkere dingen voorbij komen.

Moet ik daarop ingaan? Voorheen ging ik nooit met de kinderen uit eten. Dus mij zullen ze nu ook niet missen.

Ik ben benieuwd naar de mensen die weleens uit eten gingen of ze nu bestellen? Of ging het uit eten voorheen niet alleen om het eten, maar misschien vooral de gezelligheid. Er even uit zijn. Geen afwas of etensgeuren in huis.

Gisteren heb ik een high tea besteld voor 2 personen. Dat is twee keer 8,75. Als je in een restaurant een high tea bestel ben je vaak 25 euro per persoon kwijt. Die zijn zeker wel uitgebreider hoor. Maar dit was πŸ‘Œ. Zeker voor een kind. Hun buikjes zaten vol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s