De kinderen verwennen.

Via Social deal zag ik steeds een high tea voorbij komen. Is dit iets voor mijn kinderen? Je kan de inhoud bekijken. Het meeste lijken zij te lusten. Alleen de wrap met zalm 🍣 niet. En het belegde broodjes was even de vraag. Die is met carpaccio en mayonaise. Eva gaat het proberen. Haar vriendin lust het sowieso. Voor de rest is alles lekker. Appelflapjes, koekjes, bonbons, thee, muffin 🧁 en een cake rol. Thee erbij. Ik had nog een verse fruit salade erbij gedaan.

Ik zet dit straks op tafel. Wat zullen de meisjes ervan smullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s