Mijn dochter en haar oefeningen.

Ze begon met drie verschillende oefeningen. Dat werden er later zeven. Ik heb ze maar opgeschreven. Anders was ik er steevast een paar kwijt. Wij komen op 18 verschillende oefeningen. Dat drie keer per dag. Best veel. Meestal komen we op twee keer uit. Ik vind het wel best. Haar corset moet uit en weer aan voor de oefeningen.

Maarrrrr, ik doe tegenwoordig mee. Ze weet dat ik niks met sporten heb. Dus dat ik dit samen met haar doe, motiveert haar, hoop ik.

Het ergste is; er zit een squat bij. Tijdens die squat moet ze een bal gooien. Naar mij dus. Oh goodness wat vind ik dit zwaar. En planken. Echt moderne, helemaal hip deze tijd, oefeningen. Eerlijk gezegd bevalt het mij wel. Ik ga denk ik een hoofd zweet bandje kopen. Lekker fanatiek alle oefeningen doen. Misschien een bidon met water erbij πŸ˜‚.

Enne, ik heb niet zo’n pakje aan als de dame hierboven. Dat zou zielig zijn voor de aanschouwers πŸ€ͺ.

Dit briefje hangt op de badkamer en in de keuken. De plek waar ze haar tanden poetst. Anders vergeet zij haar opdracht. En ik ben net zo erg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s