Pesto van rucola.

Ik ben er dol op. Pesto. Niet uit een potje. Zelf gemaakt.

Knoflook en/of ui. Parmezaanse. Dan volgens recept vaak basilicum. Had ik niet in huis. Wel rucola. Lekker pittig. Als noot is het volgens recept een pijnboom pit. Deze is mij te duur. Ik nam nu ongebrande cashew noten. Meestal neem ik walnoten. Zeer gezond. En veel goedkoper dan die pitjes.

Ik maak meerdere porties. Een deel in de koelkast. Twee andere gaan de vriezer in. Ideaal voor een later moment.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s